Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-05-2022 10:53

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Eργασίες οριζόντιας σήμανσης στη Λεωφόρου Μακαρίου, στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων,  Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 7/5/2022 στις 21:00 το βράδυ μέχρι και την Κυριακή 8/5/2022 στις 15:00 το απόγευμα, θα διακοπεί η κίνηση των λεωφορείων στη λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Μακαρίου, από τη συμβολή της με τα φώτα τροχαίας στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Φρουράς και θα υπάρξει τμηματική διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στις υπόλοιπες λωρίδες, λόγω εργασιών οριζόντιας σήμανσης και χρωματισμού ασφάλτου στις διαβάσεις πεζών.

2. Εργασίες συντήρησης του ΣΑΛ στη Λεωφόρο Πιαλέ Πασά, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων,  Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 9 Μαΐου, 2022, μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:00, θα διεξαχθούν εργασίες συντήρησης του ΣΑΛ στη Λεωφόρο Πιαλέ Πασά.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα της Λεωφόρου Πιαλέ Πασά από τη συμβολή της με την οδό Π. Βαλσαμάκη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Παρπαρός, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται σε παρακείμενους δρόμους.

3. Eργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην Κεντρική Νησίδα του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων,  Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας 9/5/2022 μέχρι τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 13/5/2022, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην Κεντρική Νησίδα του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού 2 χιλιόμετρα περίπου πριν την έξοδο Ζυγίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, σε τμήματα μήκους 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα γίνεται στις διπλανές λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓ/ΕΧΡ)