Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-06-2022 15:19

Οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας


1. Εργασίες κοψίματος χόρτων 
και συλλογής άχρηστων αντικειμένων στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Tο Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 25/6/2022, μεταξύ των ωρών 06:00 – 16:00, στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στο τμήμα Σκαρίνου – Μουτταγιάκας, θα διεξάγονται εργασίες κοψίματος χόρτων και συλλογής άχρηστων αντικειμένων από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του δρόμου με κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος 500μ. περίπου, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.


2. Εργασίες κλαδέματος και συλλογή αποβλήτων στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, και το Τμήμα Δασών, ανακοινώνουν ότι, την περίοδο 26/6/2022 – 25/7/2022, τις καθημερινές μόνο, μεταξύ των ωρών 09:00 – 16:00, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στο τμήμα Ερήμη – Πέτρα του Ρωμιού, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος θάμνων και συλλογής αποβλήτων εντός της κεντρικής νησίδας, από ιδιώτη εργολάβο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, σε μήκος 1000μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.


3. Εργασίες επιδιορθώσεων ασφαλτικού οδοστρώματος στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 27/6/2022 μέχρι και την Παρασκευή 1/7/2022, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, σε τμήματα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, από τον κυκλικό κόμβο Καλαβασού μέχρι την έξοδο προς Μαρί, θα εκτελούνται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στα πιο πάνω τμήματα θα κλείνει η μια λωρίδα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.


4. Εργασίες στο δικτυο της ΑΗΚ στη Λεωφόρο Ελλάδος, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 22/6/2022 – 24/6/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:00, στη Λεωφόρο Ελλάδος στη Λάρνακα, θα γίνονται εργασίες ανάπτυξης δικτύου, από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα της Λεωφόρου, 50μ. μετά τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Ελευθερίας, με κατεύθυνση προς Καλό Χωριό, και για μήκος 30μ. περίπου, θα κλείσει και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται απρόσκοπτα στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. Με το πέρας των εργασιών κάθε ημέρας το τμήμα του δρόμου θα δίδεται στην κυκλοφορία.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.


(ΜΒ/ΣΧ)