Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-06-2022 14:39

Αποτελέσματα Τελικών Ενιαίων Γραπτών Εξετάσεων Κ.Ι.Ε. Επιπέδων Ε4-Ε7

 Σχολική Χρονιά 2021-2022

Η Υπηρεσία των Κρατικών Ινστιτούτων Επιμόρφωσης (ΚΙΕ) του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) ανακοινώνει ότι έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία οι Τελικές Ενιαίες Γραπτές Εξετάσεις στα μαθήματα των Ξένων Γλωσσών που διδάσκονται στα ΚΙΕ. Επιπρόσθετα, σε ότι αφορά τα ψηλά επίπεδα Ε4-Ε7, έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες που αφορούν στη διόρθωση από δύο βαθμολογητές και τις αναβαθμολογήσεις, όπου κρίθηκε αναγκαίο.

Ακόμα, η διαδικασία της εξαγωγής των τελικών αποτελεσμάτων έχει ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν σήμερα, 23 Ιουνίου 2022, στα κατά τόπους ΚΙΕ, από τα οποία μπορούν να ενημερωθούν σχετικά όλοι/ες οι ενδιαφερόμενοι/ες. Τα πιστοποιητικά επιτυχίας θα αποσταλούν στα κατά τόπους ΚΙΕ το απόγευμα της Δευτέρας, 27 Ιουνίου 2022, από όπου μπορούν να τα παραλάβουν οι δικαιούχοι κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας των ΚΙΕ.

Σχετικός ποιοτικός έλεγχος εκ μέρους της Υπηρεσίας των ΚΙΕ και των επιθεωρήσεων του κάθε αντικειμένου, έχει καταδείξει ότι τα εξεταστικά δοκίμια διαμορφώθηκαν με τον ενδεδειγμένο τρόπο και οι ασκήσεις, καθώς και η θεματολογία ακολούθησαν την ενδεδειγμένη εξεταστέα ύλη για κάθε μάθημα, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας ΚΙΕ.

Με βάση τη στατιστική ανάλυση των τελικών αποτελεσμάτων, από το σύνολο των 1505 μαθητών/μαθητριών/ενηλίκων που παρακάθησαν στις εξετάσεις γλωσσών των ΚΙΕ, στα ψηλά επίπεδα (Ε4-Ε7), το 78,8% έχει εξασφαλίσει βαθμό επιτυχίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, παρακαλείται κάθε ενδιαφερόμενος/η να αποτείνεται στους/στις Διευθύνοντες/Διευθύνουσες των κατά τόπους ΚΙΕ.

(ΝΓ/ΕΧΡ)