Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-09-2022 12:17

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1.          Εργασίες ανάπλασης για την 1η φάση του έργου «Δρόμος εντός Τσερίου»

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από την Παρασκευή 9/9/2022 και για χρονική περίοδο 4 μηνών, στην οδό Αναλυόντα του Δήμου Τσερίου, στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Ποσειδώνος μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Τεύκρου Ανθία, θα διεξάγονται εργασίες ανάπλασης, στο πλαίσιο υλοποίησης της 1ης φάσης του έργου «Δρόμος εντός Τσερίου».

Κατά τη φάση αυτή, στο προαναφερόμενο τμήμα θα είναι κλειστές όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λευκωσία προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Ποσειδώνος, Αντρέα Κέστα, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και Λεοντίου Α΄, της οποίας θα γίνει αντιστροφή της μονοδρόμησης της κίνησης των οχημάτων από την Αρχ. Μακαρίου Γ΄ έως την οδό Πιερίδη. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αναλυόντα προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Τεύκρου Ανθία, Μακρυγιάννη, Τριπολιτσάς, Παπαλαζάρου, Αχιλλέως και Ομήρου, ακολουθώντας τις προσωρινές σημάνσεις.

2.         Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στη συμβολή της Λεωφόρου Αγίου Αθανασίου με τη Λεωφόρο Κολωνακίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 11/9/2022, από τις 04:30 μέχρι τις 17:00, στη συμβολή της Λεωφόρου Αγίου Αθανασίου με τη Λεωφόρο Κολωνακίου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα της Λεωφόρου Αγίου Αθανασίου από την οδό Καντάρας μέχρι τη Λεωφόρο Κολωνακίου (φώτα Λινόπετρας), καθώς και η Λεωφόρος Κολωνακίου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τις οδούς Γρίβα Διγενή και Γεωργίου Νεοφύτου μέχρι την οδό Αιγαίου, θα είναι κλειστά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Γρίβα Διγενή, Καντάρας, Γεωργίου Νεοφύτου καθώς και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο της περιοχής.

3.         Εργασίες οριζόντιας σήμανσης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Κοφίνου – Λάρνακας, από την έξοδο της Κοφίνου μέχρι και τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 16/9/2022 - 20/9/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες οριζόντιας σήμανσης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Κοφίνου – Λάρνακας, από την έξοδο της Κοφίνου μέχρι και τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοφίνου - Λάρνακας σε απόσταση 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

4.         Εργασίες οριζόντιας σήμανσης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Κοφίνου, από τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού μέχρι και την έξοδο της Κοφίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 12/9/2022 - 15/9/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:00, θα εκτελούνται εργασίες οριζόντιας σήμανσης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Κοφίνου, από τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού μέχρι και την έξοδο της Κοφίνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Λάρνακας - Κοφίνου σε απόσταση 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓ/ΣΧ)