Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-11-2022 14:58

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες καθαρισμού και κλαδέματος κεντρικών νησίδων από τον Δήμο Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 28/11/2022 - 30/12/2022, εκτός Κυριακών και αργιών, μεταξύ των ωρών 08:00 – 16:00, στις Λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού, Γιάννου Κρανιδιώτη, Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, Λεμεσού (Βάσου Λυσαρίδη), Γεωργίου Χριστοδουλίδη, Δημήτρη Χριστόφια, Αμμοχώστου, Τάσου Παπαδόπουλου, Αλεξάνδρου Παναγούλη και Ευρωπαϊκής Ένωσης της πόλης της Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού και κλαδέματος των κεντρικών νησίδων από τον Δήμο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά οι εφαπτόμενες λωρίδες κυκλοφορίας (και από τις δύο κατευθύνσεις) για 500 μέτρα περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Επαναπρογραμματισμός των εργασιών περιοδικής συντήρησης σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, η εργασία περιοδικής συντήρησης που ήταν προγραμματισμένη να εκτελεστεί με νυκτερινή εργασία στις 24/11/2022, έχει αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών. Ως εκ τούτου έγινε επαναπρογραμματισμός των εργασιών για τη Δευτέρα 28/11/2022, μεταξύ των ωρών 20:00 το βράδυ και 05:30 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστή η είσοδος/έξοδος του αυτοκινητόδρομου από τον κόμβο Μουτταγιάκας προς Λεμεσό καθώς και η οδός Προφήτη Ηλία από τον κυκλικό κόμβο LIDL μέχρι τη συμβολή της με την οδό Δημητρίου Πολιορκητή. Η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται μέσω των οδών Δημητρίου Πολιορκητή και Προύσης καθώς και του Παραλιακού δρόμου Λεμεσού.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και της συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και της υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓ/ΕΧΡ)