Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-12-2022 11:13

Εκτέλεση Οδικών Έργων στις Επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας

 

  1. Συντήρηση στηθαίων ασφαλείας στην Επαρχία Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 5/12/2022 - 16/12/2022, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00,στους αυτοκινητόδρομους Λάρνακας – Λευκωσίας και Λάρνακας – Αγίας Νάπας, της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

 2. Επιδιόρθωση οδοστρώματος στη Λεωφόρο Λεμεσού, στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 6/12/2022 και την Τετάρτη 7/12/2022, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφ. Λεμεσού, από τα φώτα συμβολής με τη Λεωφ. Αγλαντζιάς μέχρι τα φώτα συμβολής με τη Λεωφ. Αρμενίας. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήματα των επηρεαζόμενων δρόμων θα είναι κλειστά σε μήκος 350 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου παρακείμενων παρόδων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. 

(ΕΠ/ΕΧΡ)