Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-01-2023 10:15

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες τοποθέτησης αντανακλαστικών καρφιών στο οδόστρωμα, στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς και Νήσου - Λάρνακας.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 19/1/2023 - 26/1/2023, εκτός Σάββατα και Κυριακές, μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:00, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης αντανακλαστικών καρφιών στο οδόστρωμα, στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς και Νήσου - Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα μήκους 1000 μέτρων περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες κλαδέματος και απομάκρυνσης φυτών στα πρανή του αυτοκινητοδρόμου Αεροδρομίου Λάρνακας - κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς και κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού - Κοφίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 23/1/2023 - 13/3/2023, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, μεταξύ των ωρών 08:30 - 14:30, θα γίνονται εργασίες κλαδέματος και απομάκρυνσης των φυτών στα πρανή του αυτοκινητοδρόμου Αεροδρομίου Λάρνακας - κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς και κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού - Κοφίνου, της Επαρχίας Λάρνακας, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Αγ. Νάπας, από το Αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό κόμβου Ριζοελιάς (και από τις δύο κατευθύνσεις) και στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Κοφίνου θα κλείνει μέρος του ερείσματος του αυτοκινητοδρόμου, τμηματικά σε μήκος 100 μέτρα περίπου ανά φορά.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓ/ΙΚ)