Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-01-2023 09:40

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες επιδιόρθωσης στηθαίων ασφαλείας της κεντρικής νησίδας στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στον Στρόβολο

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 25/1/2023, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης στηθαίων ασφαλείας της κεντρικής νησίδας στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στον Στρόβολο από τη συμβολή της με την οδό Ιωσήφ Χ’’ Ιωσήφ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου σε μήκος 500 μέτρων περίπου κάθε φορά και η  τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες τοποθέτησης αντανακλαστικών καρφιών στο οδόστρωμα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 30/1/2023 μέχρι και την Πέμπτη 2/2/2023, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης αντανακλαστικών καρφιών στο οδόστρωμα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού από τον κόμβο Γ.Σ.Π. μέχρι την έξοδο προς Κόρνο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα μήκους 1000 μέτρων περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΓ/ΙΚ)