Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-05-2023 12:00

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας στα εγκαίνια του περιβόλου του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Δάλι

O Προέδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρευρέθηκε στα εγκαίνια του περιβόλου του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Δάλι, όπου και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό:

«Ήρθα στην Ενορία το 2014, και αυτό είναι από τα πρώτα πράγματα που ο πατήρ Μάριος μου είπε ότι θα κάνει. Ο βασικός λόγος ήταν ο πατήρ Μάριος, για να βρεθούν οι χορηγοί, για να υπάρξει το έργο.

Υπάρχουν και επόμενα σχέδια, τα γνωρίζω, μου ζητήθηκε βοήθεια και σίγουρα θα ανταποκριθώ.

Όποτε έρχομαι εδώ στην ενορία την ώρα της Θείας Κοινωνίας είναι πάρα πολύ σημαντικό που βλέπω τόσα πολλά νεαρά άτομα, παιδιά που στέκονται στην ουρά και περιμένουν να εκκλησιαστούν.

Ένας από τους βασικούς λόγους που είναι από τις πιο ανεπτυγμένες γειτονιές και ενορίες της Κύπρου, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δική σας δουλειά, στη δική σας καθημερινή προσπάθεια.

Άρα η σημερινή μέρα είναι περισσότερο για σας, για αναγνώριση των κόπων σας και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν πολλές τέτοιες εκδηλώσεις και μπορείτε να στηρίζεστε στη δική μου βοήθεια».

(ΡΜ/ΙΣ)