Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-12-2018 14:45

Εργασίες περιοδικής συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήμα του δρόμου Λεύκαρα – Βαβατσινιά

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα  Δημοσίων Έργων,  Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 10/12/2018 μέχρι και την Τετάρτη 12/12/2018, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, σε τμήμα του δρόμου Λεύκαρα – Βαβατσινιά, από την έξοδο των Λευκάρων προς Βαβατσινιά και για απόσταση 1χλμ. περίπου θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μια λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω τις ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy” στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

(ΑΧ)