Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-01-2019 16:15

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού με τις Εκπαιδευτικές Οργανώσεις

Αναφορικά με δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρονται σε έλλειψη επικοινωνίας του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Χαμπιαούρη με τις Εκπαιδευτικές Οργανώσεις, το Υπουργείο Παιδείας και Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ) τονίζει τα ακόλουθα:

Οι απόψεις των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων, όπως και όλων των εμπλεκόμενων στην εκπαίδευση φορέων, είναι σεβαστές και λαμβάνονται σοβαρά υπόψη στη διαμόρφωση των πολιτικών του ΥΠΠ.

Τόσο ο Υπουργός όσο και οι Διευθύνσεις του ΥΠΠ ουδέποτε αρνήθηκαν οποιαδήποτε συνάντηση. Ως εκ τούτου, δηλώσεις όπως οι προαναφερθείσες  για έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού με τις Εκπαιδευτικές Οργανώσεις σε καμία περίπτωση ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019, πέραν των άλλων συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο ΥΠΠ, έχουν προγραμματιστεί διαδοχικές συναντήσεις του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού με αντιπροσωπείες των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, 11 Ιανουαρίου 2019, υπάρχει ήδη προγραμματισμένη συνάντηση με τη Μικτή Επιτροπή Προσωπικού Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (ΜΕΠΕΥ), στην οποία μετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

(ΙΠ)