Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-02-2019 15:05

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Ζήνωνα του Ταχυδρόμου, προστάτη των Ταχυδρομείων

Την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου, 2019, πραγματοποιήθηκε στις 11.00 το πρωί,  στο Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Λευκωσίας, ο καθιερωμένος αγιασμός, με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Ζήνωνα του Ταχυδρόμου, προστάτη των Ταχυδρομείων.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου, Α.Μ. κ.κ. Χρυσόστομο τον Β, στην παρουσία της Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κας Βασιλικής Αναστασιάδου, του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου κου Σταύρου Μιχαήλ και άλλων Ανώτερων Λειτουργών, των κ.κ. Αντώνη Κουτσούλλη και Γλαύκου Χατζηπέτρου, Προέδρου και Γενικού Γραμματέα της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ., αντίστοιχα, καθώς και της Διεύθυνσης  και προσωπικού των Κυπριακών Ταχυδρομείων.

Η Υπουργός, σε σύντομο χαιρετισμό της, αναφέρθηκε στο σημαντικό  έργο που επιτελείται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία και στη συνεχή προσπάθεια για αναβάθμιση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο Διευθυντής των Κυπριακών Ταχυδρομείων κ. Ανδρέας Γρηγορίου, ευχαριστώντας τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο για την αποδοχή της πρόσκλησης για τέλεση του αγιασμού, προσέφερε σε αυτόν ειδικό αναμνηστικό Προσωπικό Γραμματόσημο με το καράβι της Κερύνειας, σύμβολο της επιστροφής στα κατεχόμενα εδάφη μας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, αποδεχόμενος το Γραμματόσημο, εξήρε το έργο των ταχυδρομικών υπαλλήλων και ευχήθηκε κάθε επιτυχία και πρόοδο στα Κυπριακά Ταχυδρομεία, στη Διεύθυνση και το προσωπικό τους.

(ΑΧ/ΣΧ)