Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-06-2019 08:04

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στη Γενεύη για να συμμετάσχει στο Συνέδριο της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έφθασε χθες στη Γενεύη όπου θα συμμετάσχει στο Συνέδριο της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO), με την ευκαιρία της Εκατονταετηρίδας της Οργάνωσης.

Στο Συνέδριο, το οποίο θα αρχίσει τις εργασίες του σήμερα, 10 Ιουνίου 2019, θα συμμετέχουν επίσης αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα χαιρετίσει τις εργασίες του Συνέδριου με παρέμβαση του την Τρίτη, 11 Ιουνίου, στις 11.30 το πρωί (ώρα Κύπρου). Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του ILO κ. Guy Ryder, ενώ νωρίς το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα έχει διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Μάλτας κ. George Vella.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθίσει σε επίσημο γεύμα που παραθέτει προς τους συμμετέχοντες αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων ο Γενικός Διευθυντής του ILO.

Στη Γενεύη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου.

(ΡΜ/ΜΓ)