Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-06-2019 18:36

Σε επέμβαση υπεβλήθη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης

Σε επέμβαση υπεβλήθη σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μετά από ατύχημα που είχε σήμερα το πρωί, συνεπεία του οποίου ήταν να υποστεί υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού.

Μιλώντας μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Λεμεσό, ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας «υποβλήθηκε σε εγχείρηση στις 3.50 μ.μ. σήμερα, η οποία ολοκληρώθηκε γύρω στις 5.30 μ.μ.».

Συνεχίζοντας, ο κ. Ιωάννου ανέφερε ότι «σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τον θεράποντα ιατρό, αναμένεται σε τρεις περίπου βδομάδες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να επανέλθει κανονικά στα καθήκοντά του».

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του δρα Ανδρέα Παναγιώτου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης υποβλήθηκε σε ημιαρθροπλαστική της δεξιάς κατ’ ισχύος αρθρώσεως. «Η εγχείρηση ολοκληρώθηκε χωρίς καμία επιπλοκή. Ο Πρόεδρος βρίσκεται στο δωμάτιό του και αναμένεται αύριο να κινητοποιηθεί. Είναι ευδιάθετος, μιλά και είναι σταθερότατος, ενώ σε 2-3 βδομάδες θα επιστρέψει στα καθήκοντά του. Για τις επόμενες 48 ώρες θα προφυλάξουμε τον Πρόεδρο από οποιανδήποτε λοίμωξη», σημείωσε ο δρ Παναγιώτου.

(ΜΚΥ)