Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-07-2019 08:59

Πραγματοποιήθηκε η Μέρα Γνωριμίας για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του ΜΙΔ

Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης (ΜΙΔ) πραγματοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Μέρα Γνωριμίας (Open Day) την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, στα κεντρικά κτήρια του Κέντρου Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ), στη Λευκωσία.

Κατά την διάρκεια του Open Day, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα μεταπτυχιακά πρόγραμμα σπουδών του ΜΙΔ – ΜΙΜ και ιδιαίτερα για το αγγλόφωνο πρόγραμμα Master in Business Administration, το οποίο αρχίζει στις 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν λειτουργοί του ΜΙΔ και μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού, οι οποίοι παρείχαν στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή, τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, καθώς και για άλλα θέματα όπως τις υποτροφίες που προσφέρονται, τη συμμετοχή άνεργων πτυχιούχων σε ενδοεπιχειρησιακή κατάρτιση (internship) και τη φοιτητική χορηγία.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν, επίσης, τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις φοιτητών του αγγλόφωνου βραδινού προγράμματος ΜΒΑ 2018-2019 στο πλαίσιο του μαθήματος Τεχνοοικονομικές Μελέτες (Feasibility Studies).

Πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του ΜΙΔ στην ιστοσελίδα: www.mim.ac.cy.

(ΕΚ)