Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-07-2019 12:58

Κατασκευαστικές εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας στη Λεωφόρο Προμηθέως στην Πύλα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι,την περίοδο 15/7/2019 - 28/7/2019 καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων και των Σαββατοκύριακων, στη Λεωφόρο Προμηθέως στην Πύλα, θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, το τμήμα του δρόμου, από την έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου - Λάρνακας και για μήκος 160μ. περίπου με κατεύθυνση προς τον παραλιακό δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας  θα  είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων. Η αντίθετη κατεύθυνση θα λειτουργεί κανονικά.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

(ΜΓ)