Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-07-2019 09:26

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 17ης Ιουλίου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 18ης Ιουλίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια, 16 πυρκαγιές και επτά ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 20.29 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δωμάτιο  μετρητών  της  ΑΗΚ,  στο  Μέλαθρο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, στην  Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λεμεσού Λοχία Βασίλη Κρόκου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20.56. Η πυρκαγιά επηρέασε όλους τους  μετρητές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αναπνευστικές συσκευές και πυροσβεστήρες ξηρής σκόνης όπως και εξαερισμός. Από  την  πυρκαγιά  δεν  επηρεάστηκαν  οι  ασθενείς  ούτε  η πυρκαγιά μεταφέρθηκε σε  άλλο  δωμάτιο. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρική και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε μετρητή.

Η ώρα 01.22 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα στην οδό  Αγίου Αντωνίου σε ανοικτό χώρο στάθμευσης του Δήμου στην Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η 01.35. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε όχημα  μάρκας MINI COOPER το οποίο μόλις είχε σταθμεύσει στον χώρο στάθμευσης.  Το  όχημα έπαθε  εκτεταμένες  ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΜΓ)

 

  

 

 

Σχετικά Ανακοινωθέντα