Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-07-2019 15:30

Μουσικοχορευτική παράσταση στο Θέατρο του Τμήματος Φυλακών

Η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019 στις 4:30 μ.μ., θα παρουσιαστεί μουσικοχορευτική παράσταση στο Θέατρο του Τμήματος Φυλακών, ενόψει της λήξης των μαθημάτων των Σχολείων του Τμήματος.

Την εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συγγενείς των κρατουμένων που λαμβάνουν μέρος στην παράσταση, καθώς και των κρατουμένων που έχουν βραβευθεί για τις επιδόσεις και τη συμμετοχή τους στα Σχολεία του Τμήματος Φυλακών.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού στόχου του Τμήματος Φυλακών για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των κρατουμένων με τις οικογένειες τους, καθώς και στο πλαίσιο της παροχής κινήτρων για συνέχιση της συμμετοχής τους στα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Καλούνται οι οικογένειες των κρατουμένων που συμμετέχουν στην παράσταση καθώς και αυτών που έχουν βραβευθεί και επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς για διευθέτηση και κράτηση θέσης στο τηλ. 22406181 το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Γιώργος Λ. Σαββίδης.

(ΕΚ/ΕΙ)

 

Σχετικά Ανακοινωθέντα