Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-09-2019 09:30

«Η Κύπρος διαβάζει… όλες τις εποχές!»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, η   εκδήλωση «Η Κύπρος διαβάζει… όλες τις εποχές!», που διοργάνωσε το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών στο «The Mall of Cyprus» στη Λευκωσία. H εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη στα βιβλία και τα παιδιά, εντάσσεται στο πλαίσιο εκστρατείας προώθησης της φιλαναγνωσίας την οποία υλοποιεί το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών με τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να μάθουν για τα οφέλη που προσφέρει η ανάγνωση μέσα από τη χρήση διαδραστικών παιχνιδιών ενώ δεκάδες παιδιά κατέγραψαν τις σκέψεις τους για τα βιβλία και τη χαρά της ανάγνωσης στο Γιγάντιο Βιβλίο της Φιλαναγνωσίας!! 

Η εκδήλωση αποτέλεσε προπομπό για το «Nicosia Book Fest 2019» που θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Οκτωβρίου στο Πάρκο Ακρόπολης, στη Λευκωσία. Το Nicosia Book Fest συνδιοργανώνουν το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας (ΙΝΕΠ), το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ), ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ) και ο Δήμος Στροβόλου.

Μάθετε περισσότερα για το Nicosia Book Fest 2019 στο www.nicosiabookfest.com αλλά και για την εκστρατεία Cyprus Reads του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών στη σελίδα Facebook @CyprusReads.

(ΕΦ/ΣΧ)