Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-10-2019 10:12

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη σε δεξίωση με την ευκαιρία της έναρξης του Ναυτιλιακού Συνεδρίου 2019, χθες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης παρέστη, χθες, σε δεξίωση που έγινε στη Λεμεσό με την ευκαιρία της αυριανής έναρξης του Ναυτιλιακού Συνεδρίου 2019.

Σε χαιρετισμό του στη δεξίωση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε, μεταξύ άλλων, ότι το Συνέδριο φέτος πραγματοποιείται για 30ή χρονιά, και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα διεθνή φόρα στον τομέα της ναυτιλίας, με τη συμμετοχή πολλών διακεκριμένων προσωπικοτήτων, περιλαμβανομένου και του Προέδρου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού.

Πρόσθεσε ότι τις επόμενες μέρες, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα δοθεί η ευκαιρία για να υπάρξουν νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και νέοι τομείς μελλοντικής συνεργασίας.

«Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω για την αμέριστη στήριξη της Κυβέρνησης μου σε ό,τι αφορά την παροχή διευκολύνσεων, αλλά και ενεργούς στήριξης των επενδυτικών πρωτοβουλιών που συμβάλλουν προς την αειφόρο οικονομική ανάπτυξη», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη την εταιρεία Safebulkers που έλαβε το βραβείο “Cyprus Maritime Award 2019”, εκφράζοντας παράλληλα εκτίμηση προς τον Κύπριο επιχειρηματία Πόλυ Χατζηιωάννου για τη συμβολή του στην κυπριακή ναυτιλία και οικονομία.

(ΡΜ/ΕΚ)