Τελευταίες Ειδήσεις

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

 
Ελάτε να μιλήσουμε για την Ευρώπη.  
 
Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συζητούν για το Μέλλον της Ευρώπης και θέλουν να ακούσουν από τους πολίτες, να διαβουλευτούν και να διαμορφώσουν μαζί τους την Ευρωπαϊκή Ένωση του αύριο.
 
Για το σκοπό αυτό, δημιουργήσαμε αυτή την ιστοσελίδα, στην οποία δίδονται πληροφορίες για το πώς εμείς, οι Κύπριοι πολίτες μπορούμε να τοποθετηθούμε και να πούμε τι Ευρώπη θέλουμε.
 
Θέλουμε να ακούσουμε από εσάς. 
 
Τι σας αρέσει, τι σας ενοχλεί και τι σας κάνει περήφανους για την Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα; Ποιες είναι οι προσδοκίες, οι προτάσεις και οι προτεραιότητες σας για την Ευρωπαϊκή Ένωση;
 
Μπορείτε να λάβετε μέρος σε αυτή τη διαβούλευση, απαντώντας το διαδικτυακό ερωτηματολόγιο που έχει σχεδιαστεί από τους ίδιους τους ευρωπαίους πολίτες, διατυπώνοντας την άποψή σας σχετικά με τη Λευκή Βίβλο για το Μέλλον της Ευρώπης ή συμμετέχοντας σε συζητήσεις που θα διοργανωθούν στους επόμενους μήνες στην Κύπρο.
 
Λάβετε μέρος σήμερα σε αυτή την πανευρωπαϊκή διαβούλευση, ενώστε τη φωνή σας με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους πολίτες και πείτε μας ποια είναι η δική σας Ευρώπη.
 
 
#citizensconsultations
#futureofeurope
 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

upourgeio_eswterikwnupourgeio_eswterikwnupourgeio_eswterikwnupourgeio_eswterikwn