ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Δελτία Τύπου


12/01/2017 11:04
Πρόγραμμα Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Δημόσια Διοίκηση από το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης


Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης (ΜΙΔ) υπενθυμίζει τους ενδιαφερόμενους ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αίτησης για το Πρόγραμμα Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Δημόσια Διοίκηση 2017-2018 (βραδινή φοίτηση) είναι η Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017.

Στόχος του Προγράμματος είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια διευθυντική σταδιοδρομία.

Το Πρόγραμμα αποτελείται από πέντε ενότητες και αρχίζει στις 7 Φεβρουαρίου 2017. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στα κτήρια του ΚΕΠΑ στην Λευκωσία, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 5:00μ.μ. μέχρι τις 9:00μ.μ. Τα δίδακτρα του Προγράμματος είναι €3.426 και καταβάλλονται σε δόσεις ανά ενότητα. Επισημαίνεται ότι υπάρχει δυνατότητα για φοιτητική χορηγία (βάσει εισοδηματικών κριτηρίων) με μέγιστο ποσό €2.565.

Στο Πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν πτυχιούχοι οποιουδήποτε κλάδου που απασχολούνται στον ιδιωτικό και στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Στο Πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν επίσης και άνεργοι πτυχιούχοι που έχουν απολέσει την εργασία τους λόγω των υφιστάμενων οικονομικών συνθηκών.

Για αίτηση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΜΙΔ: www.mim.ac.cy ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάμενο του ΜΙΔ κ. Άκη Νικολαΐδη (τηλ.: 22806117, knicolaides@kepa.mlsi.gov.cy) ή στη Λειτουργό του ΜΙΔ κ. Έλενα Χριστοδουλίδου (τηλ.: 22806106, echristodoulidou@kepa.mlsi.gov.cy)
--------------------------

ΜΓ/ΕΙ

Επιστροφή στην αρχή