Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-03-2018 12:25

Συμμετοχή Κύπριων βουλευτών σε συνεδρίαση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας, στη Βηρυτό

Οι βουλευτές κ. Άγγελος Βότσης ως Επικεφαλής, κ. Κώστας Κωνσταντίνου, κα Ευανθία Σάββα και κ. Ηλίας Μυριάνθους, μέλη της κυπριακής αντιπροσωπίας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), μεταβαίνουν, μεθαύριο Κυριακή 1η Απριλίου 2018, στη Βηρυτό, για να συμμετάσχουν σε κοινή συνεδρίαση της Διεθνούς Γραμματείας, των Προέδρων και Εισηγητών των Επιτροπών της ΔΣΟ. Την αντιπροσωπία θα συνοδεύει ο Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων της Βουλής, κ. Βασίλης Κοιλιαρής.  

Οι Κύπριοι βουλευτές θα πάρουν μέρος σε συζητήσεις για τις πρόσφατες δραστηριότητες και τον προγραμματισμό νέων δραστηριοτήτων της ΔΣΟ, καθώς και για την προετοιμασία της επετειακής 25ης Γενικής Συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, τον προσεχή Ιούνιο. Θα συμμετάσχουν επίσης στο Διεθνές Συνέδριο Κοινοβουλευτικού Διαλόγου, το οποίο συνδιοργανώνεται από τη ΔΣΟ και το Κοινοβούλιο του Λιβάνου, στις 3 και 4 Απριλίου, με θέμα «Ενότητα στην πολυμορφία και βασικές αρχές ελευθερίας για τους Χριστιανούς και Μουσουλμάνους στην Μέση Ανατολή».

Στο Συνέδριο, ο κ. Βότσης θα απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής, κ. Δημήτρη Συλλούρη, ενώ ο  κ. Γιώργος Βαρνάβα, πρώην βουλευτής και μέλος της ίδιας αντιπροσωπίας στη ΔΣΟ, θα απευθύνει ομιλία, ως επίσημος προσκεκλημένος των διοργανωτών.

(ΑΧ/ΕΙ)