Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-10-2019 08:11

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 17ης Οκτωβρίου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 18ης Οκτωβρίου2019 ανταποκρίθηκε σε 49 κλήσεις για βοήθεια, 32 πυρκαγιές, δεκαπέντε ειδικές εξυπηρετήσεις και δύο ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 14.58 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο διώροφης οικοδομής στην οδό Αγρινίου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.15. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε επίπλωση, ρουχισμός, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Από τον καπνό επηρεάστηκε και το υπόλοιπο διαμέρισμα. Δεν κινδύνεψε κανείς. Έγινε είσοδος των πυροσβεστών με τη χρήση κλίμακας 10.5 μ. από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρήση αναπνευστικών συσκευών. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία. Η πιθανότητα η πυρκαγιά να προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε ηλεκτρική συσκευή δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Η ώρα 03.11 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα μάρκας Volkswagen Polo και Ford Fiesta τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε δρόμο στην οδό Σερρών στην περιοχή Καμάρες της Αραδίππου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.26. Από την πυρκαγιά τα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρειάστηκε να γίνει χρήση αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.                                            

(ΜΓ)