Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-10-2019 08:28

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 21ης Οκτωβρίου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 22ης Οκτωβρίου2019 ανταποκρίθηκε σε 43 κλήσεις για βοήθεια, 27 πυρκαγιές, δεκαπέντε ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή κλήση.

Η ώρα 07.17 χθες το πρωί λήφθηκε κλήση για εργατικό ατύχημα στις εγκαταστάσεις ιδιωτικής εταιρείας αποθήκευσης υγραερίου στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ορόκλινης με ομάδα και όχημα διάσωσης. Ένα άτομο (άντρας 59 ετών) τραυματίστηκε μετά από πτώση από ύψος περίπου 2,5 μέτρων στην οροφή μεταλλικού εμπορευματοκιβωτίου κατά την προσπάθεια του να ανέβει σε ταράτσα. Έγινε τοποθέτηση του τραυματία σε φορείο ακινητοποίησης και μετακίνηση του με σχοινιά και χρήση κλίμακας 10,5 μέτρων. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του Νοσοκομείου Λάρνακας.

Η ώρα 23.26 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μοτοσυκλέτα μάρκας Honda Hero σταθμευμένη σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στην οδό Γεωργίου Δροσίνη, στη Γερμασόγεια. Από την πυρκαγιά η μοτοσυκλέτα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής με ένα πυροσβεστικό όχημα από τον Σταθμό Αγίου Νικολάου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.10. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

(ΜΓ)