Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-10-2019 10:00

Εργασίες τηλεπικοινωνιών στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος του Πεντάσχοινου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 31/10/2019, μεταξύ των ωρών 09:00 – 12:00, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος του Πεντάσχοινου, θα εκτελούνται εργασίες τηλεπικοινωνιών στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει τμήμα της δεξιάς λωρίδας ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

(ΕΚ)