Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-10-2019 15:43

Διαδικτυακός διαγωνισμός «Παγκόσμια Ημέρα Ecolabel 2019-Κύπρος» από το Τμήμα Περιβάλλοντος

Το Τμήμα Περιβάλλοντος, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ecolabel, διοργανώνει διαδικτυακό διαγωνισμό, ο οποίος θα διαρκέσει από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου 2019. Η κλήρωση, με πλούσια οικολογικά δώρα, θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Τμήματος Περιβάλλοντος στις 8/11/2019. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Τμήματος Περιβάλλοντος και θα κληθούν να παραλάβουν το δώρο τους στην τελετή βράβευσης CY GPP AWARDS 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου 2019. Για συμμετοχή στον διαγωνισμό πατήστε εδώ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού: Ο διαδικτυακός διαγωνισμός «Παγκόσμια Ημέρα Ecolabel 2019- Κύπρος», διοργανώνεται από το Τμήμα Περιβάλλοντος, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ecolabel 2019. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από τις 23 Οκτωβρίου 2019 έως και την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαμένουν στην Κύπρο. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Περιβάλλοντος και στο Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, καθώς και συγγενικά πρόσωπα των ατόμων αυτών, πρώτου βαθμού.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται με τη συμπλήρωση των στοιχείων στη φόρμα διαγωνισμού και την απάντηση στην ερώτηση που βρίσκεται στην ίδια φόρμα. Η φόρμα συμμετοχής βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Περιβάλλοντος. Η επιλογή των νικητών θα γίνει τυχαία, μετά από κλήρωση η οποία θα διεξαχθεί στα γραφεία του Τμήματος Περιβάλλοντος, ανάμεσα στις ορθές απαντήσεις, την Παρασκευή 8/11/2019 στις 12:00μ.μ.. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα μίας συμμετοχής στην κλήρωση.

Το Τμήμα Περιβάλλοντος, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους, να ματαιώσει το διαγωνισμό ή να παρατείνει τη διάρκεια του.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Τμήματος Περιβάλλοντος ονομαστικά. Ο κάθε συμμετέχων στο διαγωνισμό, παρέχει τη συγκατάθεση του στο Τμήμα Περιβάλλοντος για προβολή των αποτελεσμάτων και δημοσίευση των ονομάτων των νικητών, στην ιστοσελίδα και στο λογαριασμό Facebook του Τμήματος Περιβάλλοντος, καθώς και φωτογραφίες από την τελετή παράδοσης των δώρων. Σε περίπτωση μη συναίνεσης οι συμμετέχοντες θα αποκλείονται από τη διαδικασία του διαγωνισμού.

Τα δώρα δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με άλλο δώρο. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την αποδοχή των όρων συμμετοχής. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι συμμετέχοντες μπορούν να αποταθούν στο email: ngeorgiou@environment.moa.gov.cy.

(ΕΚ)