Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-04-2018 13:36

Βραβεία Εθελοντών εργαζομένων και ενεργών πολιτών

Το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, του Φιλελευθέρου, του Active Radio και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, διοργανώνουν για πρώτη φορά τα Βραβεία Ενεργού Πολίτη και Εθελοντή Εργαζομένου. Σκοπός των Βραβείων είναι η επιβράβευση και η ενθάρρυνση των πρωτοβουλιών και των επιτευγμάτων πολιτών, οι οποίοι έχουν συμβάλει με τη δράση τους στο κοινό όφελος και εργαζομένων, οι οποίοι με τις πρωτοβουλίες τους έχουν προσφέρει σημαντικά στον τομέα του εθελοντισμού.

Οι κατηγορίες των Βραβείων που θα απονεμηθούν είναι οι ακόλουθες:

Εθελοντές εργαζόμενοι - Ιδιωτικός τομέας

Εθελοντές εργαζόμενοι - Δημόσιος τομέας

Ενεργός πολίτης

Ενεργός μαθητής Λυκείου

Στην ιστοσελίδα www.activecitizencyprus.com μπορείτε να ενημερωθείτε για το έργο και τις δράσεις της κάθε προτεινόμενης υποψηφιότητας για τα Βραβεία εθελοντές εργαζόμενοι - Ιδιωτικός τομέας, εθελοντές εργαζόμενοι - Δημόσιος τομέας, και ενεργός πολίτης. 

Στην ίδια ιστοσελίδα (http://activecitizencyprus.com/vote/) μπορείτε να ψηφίσετε την υποψηφιότητα της επιλογής σας για κάθε κατηγορία. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 7/5/2018.  Η ψηφοφορία γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Η απονομή των Βραβείων θα γίνει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο στις 4/6/2018.

(ΑΧ/ΕΙ)