Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-11-2019 09:06

Η βουλευτής κα Ειρήνη Χαραλαμπίδου αναχωρεί για το Παρίσι

Η βουλευτής κα Ειρήνη Χαραλαμπίδου, Ειδική Αντιπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΚΣ ΟΑΣΕ) για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, αναχωρεί σήμερα για τη Γαλλία, όπου θα πραγματοποιήσει στις 12 και 13 Νοεμβρίου συναντήσεις για θέματα της αρμοδιότητάς της με αξιωματούχους του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), της Ομάδας Κρατών κατά της Διαφθοράς (GRECO) και την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για την Αξιολόγηση των Μέτρων για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας  (Moneyval).

Στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι, η κα Χαραλαμπίδου θα έχει συνάντηση με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή κ. Jeffrey Schlagenhauf, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δημόσιας Διακυβέρνησης κ. Marcos Bonturi, τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας για την Ακεραιότητα στον Δημόσιο Τομέα κ. Janos Bertok, την Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων και Δημοσιονομικών Υποθέσεων κα. Mathilde Mesnard και τον Επικεφαλής τoυ Τμήματος για την Πάταξη της Διαφθοράς κ. Patrick Moulette.

Ακολούθως, η κα Χαραλαμπίδου θα μεταβεί στο Στρασβούργο, όπου θα έχει συναντήσεις με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της GRECO κ. Gianluca Esposito, τον Αναπληρωτή Εκτελεστικό Γραμματέα κ. Bjorn Janson και τον κ. Gerald Dunn, Ανώτερο Νομικό Σύμβουλο της GRECO. Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ,επίσης, και με τον κ. Matthias Kloth, Εκτελεστικό Γραμματέα της Moneyval.

--------------------

ΑΜ