Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-11-2019 19:43

Ο Πρόεδρος της Βουλής είχε συνάντηση με την νέα Διευθύντρια του Βρετανικού Συμβουλίου Κύπρου

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης, είχε σήμερα συνάντηση με την νέα Διευθύντρια του Βρετανικού Συμβουλίου Κύπρου κα Angela Hennelly.  

Ο Πρόεδρος της Βουλής και η κα Hennelly αναφέρθηκαν στο πολύ καλό επίπεδο εκπαιδευτικής συνεργασίας και ανταλλαγών μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου και συζήτησαν τρόπους περαιτέρω ενδυνάμωσής τους, ιδιαίτερα μέσω της Διασυνοριακής Εκπαίδευσης (ΔΕ). Η κα Hennelly σημείωσε πως η Κύπρος είναι μια από τις ταχύτερα ανερχόμενες αγορές παγκοσμίως στον τομέα της ΔΕ, και σε αυτό το πλαίσιο, προσφέρει πολλές ευκαιρίες για προώθηση συνεργασιών και συμπράξεων μεταξύ πανεπιστημίων από τις δύο χώρες.

Ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που προσδίδει η Κύπρος στη συνεργασία και με το ευρύτερο δίκτυο της Κοινοπολιτείας, καθώς και στην ανάγκη αξιοποίησης των νέων δεδομένων και ευκαιριών που διανοίγονται με την 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Υπογράμμισε δε τη στήριξή του σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης των εκπαιδευτικών δεσμών Κύπρου – Ηνωμένου Βασιλείου.

-----------------------------------

 

ΕΙ

Σχετικά Ανακοινωθέντα