Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-11-2019 14:56

Εκτέλεση βελτιωτικών έργων σε τμήμα της οδού Αγίας Φυλάξεως, στη Λεμεσό

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 1/12/2019 - 3/12/2019  μεταξύ των ωρών 22:00 το βράδυ και 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας,θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης της οριζόντιας σήμανσης (γραμμών) στο τμήμα της οδού Αγίας Φυλάξεως από τη συμβολή της με την Λεωφ. Μακαρίου Γ μέχρι τη συμβολή της με Λεωφ. Σπ. Κυπριανού. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 120 μ. περίπου κάθε φορά και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα STOP & GO στην άλλη λωρίδα.

 Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να  συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. 

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους. 

_____________

ΑΜ/ΣΧ