Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-12-2019 12:20

Εργασίες τοποθέτησης ασφαλτικής επιφανειακής στρώσης στα πλαίσια ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως

To Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και ώρα 1 μ.μ. μέχρι την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ.στα πλαίσια ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης ασφαλτικής επιφανειακής στρώσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η Λεωφόρος Καλλιπόλεως θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Λεμεσού και θα ισχύουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές διευθετήσεις:

  • Από τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, με κατεύθυνση από Παλλουριώτισσα, προς Λεωφόρο Λεμεσού η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.
  • Από Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, με κατεύθυνση από το κέντρο της πόλης, προς Λεωφόρο Λεμεσού η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Λάρνακος.
  • Προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα και των οδών Τομπάζη και Μπουμπουλίνας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσης τους.

(ΜΓ/ΕΙ)