Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-12-2019 10:04

Εργασίες εγκατάστασης φώτων τροχαίας στη συμβολή της οδού Νίκου Παττίχη με την οδό Λεκορπουζιέ, στη Λεμεσό

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 6/12/2019 και ώρα 19:00 το βράδυ μέχρι τη Δευτέρα 9/12/2019 και ώρα 06:00 το πρωί, με συνεχόμενο ωράριο,θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης φώτων τροχαίας στη συμβολή της οδού Νίκου Παττίχη με την οδό Λεκορπουζιέ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση σε μήκος 120μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

(ΜΓ/ΕΙ)