Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-12-2019 16:11

Εκπαίδευση εκπαιδευτικών Ειδικών Σχολείων και εκπαιδευτικών ψυχολόγων στο Πρόγραμμα «Κράτα με Aσφαλή» ("Keep me Safe")

To Yπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει πως η πρώτη φάση της εκπαίδευσης εκπαιδευτικών Ειδικών Σχολείων και εκπαιδευτικών ψυχολόγων στο Πρόγραμμα «Κράτα με Aσφαλή» ("Keep me Safe"), έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Οικογενειακού Προγραμματισμού. Η επιμορφωτική αυτή δράση στηρίζεται στο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο «Μια ολοκληρωμένη εργαλειοθήκη: Keep me Safe», το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά για τις ανάγκες του Προγράμματος από εμπειρογνώμονες του Κυπριακού Συνδέσμου Οικογενειακού Προγραμματισμού και συναδέλφους τους από αντίστοιχες οργανώσεις του εξωτερικού. Η δεύτερη φάση της επιμόρφωσης θα ολοκληρωθεί στις αρχές Μαρτίου 2020 και ακολούθως οι ειδικοί εκπαιδευτικοί θα εφαρμόσουν τις δραστηριότητες του Προγράμματος στα Ειδικά Σχολεία.

Με την ευκαιρία αυτή το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον Κυπριακό Σύνδεσμο Οικογενειακού Προγραμματισμού για τη μέχρι σήμερα συνεργασία σε σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

ΙΠ