Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-12-2019 19:44

Χαιρετισμός Διευθύντριας ΓΤΠ κας Σόφης Μιχαηλίδου στην τελετή απονομής των Cyprus Digital Marketing Awards 2019

Υιοθετώ πλήρως το πρωτόκολλο και σας καλωσορίζω με τη σειρά μου στην τελετή απονομής των Cyprus Digital Marketing Awards 2019.

Συγχαίρω λοιπόν το Συγκρότημα Δίας και τη δική μου ομάδα στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών του κράτους για τη συνδιοργάνωση, την Boussias Communications για την έμπνευση, αλλά και την εταιρεία CABLENET για την υιοθέτηση του θεσμού. Μία συνέργεια που αποδεικνύει πως η συνεργασία μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου τομέα είναι κάτι στο οποίο πρέπει όλοι να επενδύσουμε.

Σε ένα τόσο διαφοροποιημένο και διαρκώς μεταβαλλόμενο διαφημιστικό περιβάλλον, οι ανάγκες των Digital Μarketers δεν μπορούν να παραμένουν οι ίδιες. Καθημερινά επενδύουν στην κουλτούρα της δημιουργικότητας και της συνεργασίας εστιάζοντας ταυτόχρονα τόσο σε αναγνώστες όσο και σε διαφημιζομένους. 

Η δουλειά τους γίνεται δε ιδιαίτερα δύσκολη αφού οι δημοκρατικές κοινωνίες του σήμερα σχηματίζονται μέσα από ένα πλούσιο μείγμα διαφορετικών ομάδων, ταυτοτήτων, ιδεών και συμφερόντων. Ιδέες και συμφέροντα που μερικές φορές συμπίπτουν και άλλες φορές συγκρούονται. Αυτό που είναι σημαντικό όμως για να ζούμε και να δημιουργούμε σε μια δημοκρατική, οργανωμένη και συνεκτική κοινωνία, είναι η ποικιλομορφία.

Η επέλαση του digital δημιουργεί νέες ευκαιρίες και προσφέρει, επιτέλους, ένα πρωτόγνωρα μετρήσιμο περιβάλλον όπου η αποτελεσματικότητα των ενεργειών αξιολογείται δυναμικά και επηρεάζει παραδοσιακά επιχειρηματικά μοντέλα και δομές.

Κύριες και κύριοι,

Φίλες και φίλοι,

Σήμερα θα βραβεύσουμε ανθρώπους που σκέφτηκαν, τόλμησαν, δημιούργησαν και πέτυχαν. Ανθρώπους πρωτοπόρους, που δεν φοβήθηκαν την αποτυχία. Ανθρώπους με όραμα και φιλοδοξίες. Για αυτό και ο έπαινος και η επιβράβευση τους αξίζει πραγματικά.

Αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία ενστερνιζόμαστε και υιοθετούμε στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών. Δεν τρομάζουμε από τίποτα και δεν παύουμε ποτέ να ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, οι οποίοι μας επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε επιτυχώς σε αυτό το διαρκώς μεταβαλλόμενο επικοινωνιακό περιβάλλον, τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου, μένοντας πιστοί στον ρόλο μας ως ο φορέας επικοινωνίας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η παρουσία μας εδώ, ως συνδιοργανωτές των Cyprus Digital Marketing Awards 2019, άλλωστε το αποδεικνύει.

Θέλω να απευθύνω θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης, καθώς και στα μέλη των κριτικών επιτροπών για τον χρόνο που διέθεσαν, την άψογη συνεργασία, αλλά και να συγχαρώ όλους όσους κέρδισαν, με το σπαθί τους, τιμητικές διακρίσεις. Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν, διότι την επιτυχία και τη συνέχεια την φέρνει η συμμετοχή, και όχι η νίκη.

Είμαι βέβαιη, ότι η αποψινή διοργάνωση είναι απλά η αρχή. Μια αρχή που θα καταστήσει τα Cyprus Digital Marketing Awards σε θεσμό. Εμείς θα είμαστε διαχρονικά δίπλα από τον θεσμό αλλά και τους διοργανωτές του. Για να μιλήσω δε στη γλώσσα των Digital Marketers, “sky is the limit, and we plan on being up there with you”.

Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία και καλή θέαση!

(ΔΚ/ΜΓ/ΕΙ)