Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-04-2018 13:19

Εργασίες συντήρησης του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, από τις 11 έως 13 Απριλίου και από 16 έως 18 Απριλίου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι την περίοδο 11 Απριλίου – 13 Απριλίου 2018,  μεταξύ των ωρών 7 μ.μ. – 6 π.μ. της επόμενης μέρας,θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, με κατεύθυνση προς Πάφο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο σε  μήκος 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Επίσης, την περίοδο 16 Απριλίου – 18 Απριλίου 2018, μεταξύ των ωρών 7 μ.μ. – 6 π.μ. της επόμενης μέρας,θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό σε  μήκος 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή, και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.  Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσης τους.

(ΜΛ/ΕΙ)