Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-01-2020 14:56

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Τμήματος Μετεωρολογίας

Αγιασμός και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Τμήματος Μετεωρολογίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, με την ευκαιρία της νέας χρονιάς, στο Σταθμό Ραδιοβολίσεων στην Αθαλάσσα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Κώστας Καδής, ενώ παρευρέθηκαν, επίσης, εκτός από τον Διευθυντή του Τμήματος Δρ. Κλεάνθη Νικολαΐδη, ο Διευθυντής του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης Δρ. Κώστας Κωνσταντίνου, η Διευθύντρια του Τμήματος Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών Δρ. Μαρίνα Αργυρού και προσωπικό του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας χαιρέτισε την εκδήλωση και έκανε απολογισμό των δράσεων του Τμήματος. Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Υπουργός Γεωργίας, ο οποίος μίλησε με πολύ τιμητικά λόγια για τη λειτουργία και τις δράσεις του Τμήματος και ευχαρίστησε το προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλλει προκειμένου να διατηρήσει την παροχή των υπηρεσιών του Τμήματος στα ήδη υψηλά επίπεδα.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε, ο Υπουργός έκοψε τη βασιλόπιττα και συνομίλησε με το προσωπικό του Τμήματος.

(ΕΧ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα