Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-01-2020 15:29

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος είχε σήμερα συνάντηση, στα Γραφεία του ΑΚΕΛ, με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού, στην παρουσία του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Παναγιώτη Σεντώνα και του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ κ. Στέφανου Στεφάνου.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Κούσιος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «είχαμε πραγματικά μια πολύ ειλικρινή συνομιλία για θέματα που απασχολούν τη χώρα μας και συζητήσαμε ειδικότερα τους τρόπους που θα μπορούσαμε να έχουμε μια περαιτέρω συνεργασία, να έχουμε μια πιο στενή επαφή, ούτως ώστε να αποφεύγονται οι οποιεσδήποτε συζητήσεις που στο τέλος της ημέρας είναι εν πολλοίς ανώφελες».

Πρόσθεσε ότι «έχουμε και οι δύο εντοπίσει πάρα πολλά θέματα τα οποία μας ενώνουν, παρά να μας χωρίζουν. Ταυτόχρονα, η δυναμική παρουσία της αντιπολίτευσης δεν είναι μόνο σεβαστή, είναι επιθυμητή και αναγκαία. Η αντιπολίτευση είναι εκείνη, η οποία με την πολιτική της βοηθά την Κυβέρνηση να ακολουθεί σωστή πορεία και να εξυπηρετεί ακόμα καλύτερα τα συμφέροντα του λαού μας».

Τέλος, είπε ότι «προσβλέπω σε μια συνεχή επαφή και συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ και με τον Εκπρόσωπο Τύπου κ. Στεφάνου, και τόσο εγώ όσο και ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος θα είμαστε πάντα στη διάθεσή τους για να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας». 

(ΡΜ/ΕΚ/ΣΧ)