Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-01-2020 16:29

Αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού θα επισκεφθεί την Κύπρο

Αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ) θα επισκεφθεί την Κύπρο από τις 15 μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2020. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας είναι ο Πρόεδρος της ΠαΔΕΕ, βουλευτής της Πολιτείας της Δυτικής Αυστραλίας κ. Peter Katsambanis και σ’ αυτή συμμετέχουν ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠαΔΕΕ, Γερουσιαστής της Πολιτείας Rhode Island (ΗΠΑ) κ. Leonidas Raptakis, η Β’ Αντιπρόεδρος, βουλευτής της Πολιτείας Ontario (Καναδάς) κα Effie Triantafyllopoulos και τα μέλη του Δ.Σ., ο Επίτιμος Γραμματέας και πρώην Πρόεδρος της ΠαΔΕΕ κ. John Pandazopoulos, ο Ομοσπονδιακός βουλευτής Αυστραλίας κ. Steve Georganas, ο γερουσιαστής της Πολιτείας Wyoming (ΗΠΑ) κ. Stephan Pappas, ο Υπουργός Εργασίας και Ανώτερης Εκπαίδευσης της Πολιτείας Nova Scotia (Καναδάς) κ. Labi Kousoulis κα η Αναπληρώτρια Υπουργός Μεταφορών της Πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλλίας (Αυστραλία) κα Eleni Petinos.

Η αντιπροσωπεία θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρη Συλλούρη και θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Λιλλήκα και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Υπουργό Άμυνας κ. Σάββα Αγγελίδη, τον Δήμαρχο Αγίου Δομετίου κ. Κώστα Πέτρου, τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη και τον Επίτροπο Προεδρίας κ. Φώτη Φωτίου.

O κ. Λιλλήκας θα παραθέσει, εξάλλου, γεύμα προς τιμή των ομογενών γερουσιαστών και βουλευτών. Η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί, τέλος, περιοχές της γραμμής κατάπαυσης του πυρός, καθώς και χώρους πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.

____________

ΕΚ/ΣΧ