Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-01-2020 08:38

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 19ης Ιανουαρίου μέχρι τις 07.00 της 20ης Ιανουαρίου ανταποκρίθηκε συνολικά σε 29 επεισόδια, 8 πυρκαγιές και 21 Ειδικές Εξυπηρέτησεις.

Η ώρα 17.50 χθες δεχτήκαμε  κλήση από την Αστυνομία για ανεύρεση ατόμου το οποίο έχασε το προσανατολισμό του παρά το χωριό Ακρούντα στην  Επαρχία Λεμεσού. Η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έγινε μετά από κλήση της Αστυνομίας η οποία επίσης επιχειρούσε για την ανεύρεσή του. Ομάδα ειδικών διασώσεων της ΕΜΑΚ ανταποκρίθηκε και το άτομο εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή στις 20.40. Η επιχείρηση ανεύρεσης  έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες (σκοτάδι με συνεχή βροχή και σε βραχώδες έδαφος με πυκνή βλάστηση).

Η ώρα 00.49 χθες δεχτήκαμε  κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Renault Megane στον Ύψωνα στην Επαρχία Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός σταθμός Μονοβόλικου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.15. Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι παρά  την οδό Παναγιώτη Τσαγκάρη και από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 04.20 χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε  κλήση για πυρκαγιά σε  2 οχήματα μάρκας Renault και Mercedes στην οδό Ρώμης στο Στρόβολο. Ανταποκρίθηκαν 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.47. Τα οχήματα βρίσκονταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης διώροφης κατοικίας. Από την πυρκαγιά τα οχήματα υπέστηκαν εκτεταμένες ζημιές. Επίσης από την πυρκαγιά και τον καπνό επηρεάστηκε και η οικία του του ιδιοκτήτη. Οι ένοικοι της οικίας εξήλθαν του χώρου με ασφάλεια. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.


(ΝΝ/ΕΙ)