Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-04-2018 15:33

Υποβολή αιτήσεων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας οδικών μεταφορών, εμπορευμάτων ή επιβατών

Η Επιτροπή Εξετάσεων για τη διαπίστωση της επαγγελματικής επάρκειας των προσώπων που επιθυμούν να αποκτήσουν Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορών, Εμπορευμάτων ή Επιβατών δέχεται αιτήσεις για συμμετοχή σε γραπτές εξετάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ιδιοχείρως την αίτηση αρ. ΤΟΜ 203Α (01/08) και να την υποβάλουν μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στο έντυπο της αίτησης, είτε στα Κεντρικά Γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών στην Λευκωσία είτε στα Επαρχιακά Γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών σε Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Αμμόχωστο, το αργότερο μέχρι τις 30 Μαΐου 2018.

Έντυπα αιτήσεων διατίθενται σε όλα τα πιο πάνω Γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, καθώς και στην ιστοσελίδα του Τμήματος. Το νενομισμένο τέλος για συμμετοχή στην εξέταση ανέρχεται σε €51,26.

Τονίζεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας που γίνονται στην Κύπρο διεξάγονται μόνο στην ελληνική γλώσσα και αυτό αφορά τόσο του Κύπριους υπηκόους όσο και τους υπηκόους άλλων κρατών μελών.

Η ημερομηνία και ο χώρος διεξαγωγής των εξετάσεων και όλες οι σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε κατοπινό στάδιο τόσο στον ημερήσιο Τύπο όσο και με προσωπικές επιστολές σε όσους θα υποβάλουν αίτηση μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία.

Η επίσημη ύλη των εξετάσεων για την απόκτηση του πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας βρίσκεται αναρτημένη την ιστοσελίδα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, καθώς και σε σχετικό ενημερωτικό έντυπο που διατίθεται από όλα τα Επαρχιακά Γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

(ΜΛ/ΕΙ)