Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-01-2020 07:55

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 26ης Ιανουαρίου μέχρι τις 06.00 της 27ης Ιανουαρίου ανταποκρίθηκε συνολικά σε 40 επεισόδια, 21 πυρκαγιές, δεκαεπτά ειδικές εξυπηρετήσεις και δύο ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 15.18 δεχτήκαμε κλήση για πυρκαγιά σε πλαστικό κάδο των 1100 λίτρων στο Β’ δημοτικό σχολείο Δροσιάς. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.24. Ο κάδος εφαπτόταν σε παράθυρα αίθουσας του σχολείου. Από την πυρκαγιά και την θερμότητα τρεις γυάλινες προθήκες έσπασαν. Ζημιά υπέστη εξωτερικά η αίθουσα λόγω του καπνού.

Η ώρα 21.51 δεχτήκαμε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα στην οδό Σιδηροκάστρου στην Ορόκλινη. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε όχημα μάρκας VW Jetta το οποίο βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές στο χώρο της μηχανής. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ορόκλινης με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.05. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και φαίνεται η πυρκαγιά εκ πρώτης όψεως να οφείλεται σε ηλεκτρικό πρόβλημα στο όχημα.

Η ώρα 02.40 δεχτήκαμε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα σε χώρο στάθμευσης τετραώροφης πολυκατοικίας, στην οδό Κέρκυρας στο χωρίο Ανάγια της Επαρχίας Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.10. Όχημα μάρκας MERCEDES έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε ελαφρά και δεύτερο όχημα μάρκας MERCEDES το οποίο βρισκόταν πλησίον του εμπλεκόμενου στην πυρκαγιά οχήματος. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 03.39 δεχτήκαμε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα σε ανοικτό χώρο σε οικόπεδο, στην οδό Κιτίου στην Λευκωσία. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.23. Όχημα μάρκας ΚΙΑ έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

(ΝΝ/ΕΙ)