Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-01-2020 09:06

Οδικά έργα στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας του Τμήματος Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 5/2/2020, μεταξύ των ωρών 08:00 - 16:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού. Γι’ αυτό το λόγο, θα αποκοπούν όλες οι είσοδοι/έξοδοι προς και από τον κυκλικό κόμβο και θα τοποθετηθούν σε όλες τις εκτροπές κατάλληλα σήματα τροχαίας για καθοδήγηση και διευκόλυνση της τροχαίας κίνησης. Η πρόσβαση προς και από τον κυκλικό κόμβο θα αποκαθίσταται σταδιακά σύμφωνα με την πρόοδο των εργασιών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω αυτής της ιστοσελίδας, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

(ΝΝ/ΕΧΡ)