Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-01-2020 12:27

Βραβεύσεις «Κύπρια Φιλοξενία»

Το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει ότι έχει θέσει υπό την αιγίδα του τον θεσμό και την ετήσια τελετή βραβεύσεων «Κύπρια Φιλοξενία», που για τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2020 και ώρα 5μ.μ. στο Ξενοδοχείο Αμαθούς στη Λεμεσό.

Οι βραβεύσεις αφορούν σε όλο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι απασχολούμενοι, νοουμένου ότι πληρούν τα κριτήρια που τίθενται.  Στις κατηγορίες βραβεύσεων περιλαμβάνονται οι βέλτιστες πρακτικές εξυπηρέτησης, φιλοξενίας και επαγγελματικής κουλτούρας, ενώ πρόσφατα αποφασίστηκε και ανάλογη βράβευση για φιλοξενία στον τομέα του Αγροτουρισμού. Στόχος της προσπάθειας είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των άριστων πρακτικών ως παραδείγματα προς μίμηση, αλλά και η απόδοση της οφειλόμενης τιμής στους αρίστους του τουρισμού.

Οι παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας καλούνται να αγκαλιάσουν τον ετήσιο θεσμό και να τον εντάξουν στις πρακτικές τους, με σκοπό την ανάδειξη του προσωπικού και των επιχειρήσεών τους, αλλά και την καλλιέργεια προτύπων κυπριακής φιλοξενίας, με πολλαπλά θετικά οφέλη στον κυπριακό τουρισμό. Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων είναι άνευ κόστους και ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Φορέα «Κύπρια Φιλοξενία».

 

ΝΝ/ΕΡΧ