Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-01-2020 15:05

Οδικά έργα στο Παραλίμνι

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Αμμοχώστου του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 1/2/2020, μεταξύ των ωρών 10:00 - 18:00, τμήμα της Λεωφόρου 1ης Απριλίου, στο Παραλίμνι, από τη συμβολή της με την οδό Σταδίου μέχρι και το Κυκλικό Κόμβο «Ανεμόμυλος» θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται όπως πιο κάτω:

Α.  Πορεία από την Αγία Νάπα προς Παραλίμνι:

Από τον κυκλικό κόμβο «Ανεμόμυλος» θα γίνει εκτροπή της τροχαίας κίνησης μέσω του δρόμου Ε324 (προς Πρωταρά) της οδού Αιολίας, Αγίου Θωμά και Σταδίου.

Β.  Πορεία από το Παραλίμνι προς Αγία Νάπα:

Στην συμβολή της Λεωφόρου 1ης Απριλίου με Σταδίου θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω των οδών Σταδίου, Αγίου Θωμά, Αγίου Παντελεήμονα, δρόμου Ε324 με κατάληξη στον κυκλικό κόμβο «Ανεμόμυλος».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας traffic4cyprus στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

(ΝΝ/ΣΧ)