Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-04-2018 09:25

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 13ης Απριλίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 14ης Απριλίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 38 κλήσεις για βοήθεια, 19 πυρκαγιές, 16 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 06.51 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε υποστατικό διαστάσεων 10x4 μέτρων στην οδό Σόλωνος στο Ακάκι. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 3 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 07.25. Το υποστατικό χρησίμευε ως αποθηκευτικός χώρος ιδιωτικής κατοικίας. Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές οι τοιχοποιία και η οροφή του υποστατικού καθώς επίσης και εξοπλισμός του. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν τυλικτήρες νερού και αριθμός αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε ηλεκτρική συσκευή που εργαζόταν στο υποστατικό εν τη απουσία του ιδιοκτήτη.

Η ώρα 03.53 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο κατάστημα το οποίο χρησιμοποιείται ως κομμωτήριο στην Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση στην Αραδίππου. Από την πυρκαγιά το εσωτερικό του καταστήματος με τον εξοπλισμό του υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα και 4 αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν  σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

-------------------------

ΕΙ