Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-02-2020 12:26

Ειδική τελετή παρουσίασης της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών

Η Κυπριακή Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών πραγματοποιεί ειδική τελετή την Τρίτη, 3 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, κατά την οποία ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Καθηγητής Λουκάς Γ. Χριστοφόρου και ο Γενικός Γραμματέας της Καθηγητής Αχιλλεύς Κ. Αιμιλιανίδης θα μιλήσουν για τους σκοπούς και τις δράσεις της Ακαδημίας προς καλλιέργεια των επιστημών, των γραμμάτων και των τεχνών στον τόπο. Την τελετή θα τιμήσει με την παρουσία του και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από το Κουαρτέτο Εγχόρδων «Προμηθέας».

Στο πλαίσιο της τελετής, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας θα παρουσιάσει τα μέλη της, τα οποία είναι:

Μεταβατικά Τακτικά Μέλη: Λουκάς Γ. Χριστοφόρου, Χριστόφορος Πισσαρίδης, Κυριάκος Νικολάου, Βάσος Καραγιώργης.

Ιδρυτικά Μέλη: Τάξη των Θετικών Επιστημών: Σωτήρης Καλογήρου, Λεόντιος Γ. Κωστρίκης, Κώστας Ν. Παπανικόλας, Μάριος Πολυκάρπου.

Τάξη των Γραμμάτων και των Τεχνών: Δημήτριος Μιχαηλίδης, Έλενα Μουζάλα, Ευφροσύνη Ριζοπούλου-Ηγουμενίδου, Κυριάκος Χαραλαμπίδης.

Τάξη των Ηθικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών: Αχιλλεύς Κ. Αιμιλιανίδης, Ανδρέας Δημητρίου, Σταύρος Α. Ζένιος, Σταύρος Σ. Φωτίου.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό. Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

(ΕΚ/ΣΧ)