Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-02-2020 13:34

Η Επίτροπος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων απάντησε σε ερωτήματα πολιτών κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης στη σελίδα του ΓΤΠ στο facebook

Σε ερωτήσεις πολιτών για θέματα που άπτονται της προστασίας των προσωπικών δεδομένων απάντησε η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κα Ειρήνη Λοïζίδου Νικολαḯδου, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης μέσω facebook που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 15 Φεβρουαρίου 2020, σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών. Τη συζήτηση συντόνισε η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών κα Σόφη Μιχαηλίδου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι πολίτες ενημερώθηκαν για τα δικαιώματά τους και για τις πρόνοιες της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Απαντήθηκαν ερωτήματα που αφορούσαν, μεταξύ άλλων, την ανάρτηση φωτογραφιών στο διαδίκτυο, τη λειτουργία κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης, τα μηνύματα spam και τη νομιμότητα ή μη της ηχογράφησης συνομιλιών.

Τα θέματα αναγράφονται αναλυτικά, με τη σειρά που συζητήθηκαν και στην ανάρτησή μας εδώ https://www.facebook.com/PIOCy/videos/632719414196812/

Η συζήτηση είναι διαθέσιμη τόσο στο facebook όσο και στον λογαριασμό του Γ.Τ.Π. στο YouTube (σε ποιότητα HD).

 

__________

ΣΠ/ΜΚΑ