Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-02-2020 16:06

Υποβολή αιτήσεων για παραχώρηση κρατικής φοιτητικής μέριμνας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020

Η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) πληροφορεί το κοινό ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΑΝ η αίτηση για παραχώρηση φοιτητικής μέριμνας (χορηγία και επιδόματα) για την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.moec.gov.cy.  

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως υποβάλουν τις αιτήσεις τους από τις 21 Φεβρουαρίου  2020, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020. Τονίζεται ότι η προθεσμία αυτή ορίζεται από τον Περί Παραχώρησης Φοιτητικής Μέριμνας Νόμο του 2015 έως 2019 και δεν θα παραχωρηθεί παράταση. Οποιεσδήποτε εκπρόθεσμες αιτήσεις θα απορρίπτονται.

Επισημαίνονται τα ακόλουθα:

(α) Παραλαβή αιτήσεων θα γίνεται ΜΟΝΟ από τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και τα Κέντρα του Πολίτη (ΚΕΠΟ) που στεγάζονται στα Κεντρικά Επαρχιακά Ταχυδρομεία.

(β) Τα έντυπα αιτήσεων για την κρατική φοιτητική μέριμνα είναι διαθέσιμα ΜΟΝΟ στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΑΝ, στην πιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. Δεδομένου ότι τα ΚΕΠ και ΚΕΠΟ δεν έχουν στη διάθεσή τους έντυπα αιτήσεων, οι πολίτες θα πρέπει να εξασφαλίσουν τα σχετικά έντυπα αίτησης από το διαδίκτυο προτού προσέλθουν στα Κέντρα για παράδοσή της αίτησής τους. 

(γ) Κατά την παραλαβή των αιτήσεων, τα ΚΕΠ και ΚΕΠΟ δεν θα προβαίνουν σε έλεγχο των αιτήσεων. Για την ανάγκη προσκόμισης οποιωνδήποτε πρόσθετων δικαιολογητικών/βεβαιώσεων, οι αιτητές θα ενημερώνονται από την Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας.

 

ΙΠ