Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-02-2020 15:04

O Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας κ. Κώστας Κληρίδης παρέλαβε το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας

O Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας κ. Κώστας Κληρίδης παρέλαβε το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, σε σχέση με την υπόθεση διερεύνησης των συνθηκών εξαφάνισης ελλειπόντων προσώπων. Το πόρισμα παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα ο Πρόεδρος της Αρχής κ. Ανδρέας Πασχαλίδης.

Ο Γενικός Εισαγγελέας δήλωσε πως το ογκώδες έργο θα τύχει της πρέπουσας μελέτης για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Σημείωσε ωστόσο ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την λήψη των αποφάσεων αυτών. Παρόλα αυτά, πρόσθεσε, μια τέτοια υπόθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο.

Ο κ. Πασχαλίδης από την πλευρά του, είπε ότι στην έκθεση και στο πόρισμα υπάρχουν οι εισηγήσεις και τα συμπεράσματα. Διευκρίνισε ωστόσο, πως απαγορεύεται από το νόμο να δώσει ο ίδιος στη δημοσιότητα οποιαδήποτε στοιχεία που περιλαμβάνονται σε αυτά.

 

(ΔΚ/ΝΝ)